Summa sidvisningar

torsdag 22 december 2011

Bebis uppdatering

Idag är min lille goding 7 veckor! Han har vuxit massor och har fått små runda goa kinder som man bara vill gosa med. Han ler massor, särskilt på skötbordet då han tittar på mobilen som hänger ovanför. Den som Livia fick av morfar, med fyra likadana blommor på. Han älskar den verkligen, om han är lite kinkig och man lägger honom där blir han nöjd, ler mot blommorna och gurglar mot dem.

Han började le mot oss när han var fem veckor, och en vecka senare så började han gurgla. Tänk att ett litet framsteg kan värma ett mammahjärta så, man blir så glad när man hör honom.

Lillkillen har fortfarande inget namn, det känns som om vi måste bestämma oss snart, men att vi aldrig kommer känna oss helt 100% säkra på namnet.
Hans stora intresse just nu är att äta. Han är en liten kräkbebis, det har ingen av de andra barnen varit, så det är nytt för mig. Så fort han kräkts vill han äta mer. Vill väl inte ha en tom plats i magsäcken. :-)

Vi är så tacksamma att vi fick just honom, världens snällaste och nöjdaste bebis, han är helt underbar. Tänk att vi tvekade i början av graviditeten. :-(

Mammas hjärta, om du visste hur älskad du är!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar