Summa sidvisningar

onsdag 6 juli 2011

En sommardag

Igår hade vi inte så mkt planerat, egentligen skulle Peter vara ledig i 1 ½ vecka nu, men de ringde och frågade om han ville hoppa in och jobba, så så fick det bli. Både tisdag, onsdag och fredag.
Vi har ju en hel del projekt på gång med huset och trädgården, ett av dem är att vi måste olja in vår altan i år. Vi byggde den förra året, så nu är det dags. Men innan dess måste vi dra i en jädra massa skruvar i trallen, för vi trodde det skulle räcka med de Peter skruvade i förra sommaren, men insåg att vi behöver dra i varje regel. Så det har blivit min uppgift, ett evighetsjobb kändes det som då altanen är ganska stor...men jag hade kommit halvvägs igår och nu är det bara två längder kvar, jobbade på tills skruvarna tog slut. :-) Äntligen snart klart!

Sambon kom hem vid lite tidigare så vi åt lunch ihop, och sedan åkte vi in på kalas hos hans lillasyster som fyllde år. Hon hade precis flyttat till en egen lägenhet, så det var roligt att spana in den. Jättefin! :-)

Barnen hade inte så mycket att göra där så efter fikat blev de snabbt uttråkade. Tyvärr tänkte vi inte på att de kunde tagit med sig sina Nintendo DS. De fick köpa varsitt sådant häromdagen, med ett fodral och lite extragrejer till, kan nog behövas...och det är en bra investering... ;-) Hade de fått välja hade de spelat hela tiden, men jag begränsar det till en stund varje dag. Tråkiga mamman... ;-)




De fick välja varsitt spel, Loke tog givetvis Super Mario och Bella Pet shop eller liknande. Tråkigt bara att det inte var det Super Mario som vi trodde, detta var inte ett plattformsspel. Men men, de får väl köpa fler en annan gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar