Summa sidvisningar

lördag 1 januari 2011

Jullov

29 december 2010.

Vi har haft det så härligt nu när vi alla har varit lediga vid jul. Skönt att slippa ställa klockan för att gå upp ett par timmar tidigare än vad man egentligen borde. Och att man kan ta det lungt och bara mysa allihop. Sen är det givetvis inte så att våra barn kan hålla sams i mer än typ 3 minuter innan det skvallras på varandra, de retas, slåss eller liknande. Men det är ändå speciellt. Jag njuter verkligen av det. Barnen tycker om att vara ute, eller alla utom Loke, så vi går våra vinterpromenader ibland. Idag gick vi bort till den längsta backen som finns här. Det var populärt hos kidsen, och ett bra sätt att lura dem till att gå en bit, det blir inte lika gnälligt från Loke då. ;-)
Det var kallt, men det blev ett par åk i alla fall.

Hela familjen på väg till backen.

Pappa och Livia.

Fartdårarna André och Loke.

Izabelle
Det är roligt att stå och titta när barnen åker, det märks stor skillnad på killarna och Izabelle. Killarna vill ha så hög fart som möjligt, träffar helst alla gupp de hittar, och svänger gärna så snabbt de kan med boben, medans Bella glider förbi långsamt på en stjärtlapp...och tycker själv att hon åker fort... ;-)
Min mammadel tycker bara att det är bra att hon tar det lugnt...då slipper jag oroa mig när hon åker med skolan t.ex. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar