Summa sidvisningar

onsdag 5 mars 2014


Här har ni en av anledningarna till min nattliga vakenperiod igår... Vet inte hur åttaåringen bär sig åt men antar att han klättrar och rullar oftare än att stå på fötterna. Hursomhelst så blir man ju lite knäckt när man köper skor av ett bättre märke (i förhoppning om att lillasyrran ska kunna ärva förstås, men som egentligen aldrig händer...).
Hur fasen får man ungen att inte slita ut skor så att det ser ut som om de har blivit totalt trashade? I somras köpte vi H&M:s billigare kopia av Converse, 1,5 vecka såg dem ok ut, sen fick man skämmas för hans dojjor ända fram tills dess att han (äntligen) slitit ut dem fullständigt ett par veckor senare.
 
Det är stor skillnad på hans systrar...när Izabelle har använt sina skor lika länge som Loke så ser hennes fortfarande bra ut. Så i vår familj så köper vi bara hen-vinterkängor och hen-termobyxor...
Tur att Loke inte är äldst, för ingen kan ärva kläder efter honom. Förut kunde han ha ett par jeans i snitt tre gånger innan det var hål på minst ett knä. Det har iaf blivit bättre.
Tips om hur man får honom att inte slita ut kläder så fort mottages tacksamt!
Ja, jag har lappat, å lappat hans jeans, men efter ett antal limningar finns det inget hopp för dem längre, så då åker dem i soporna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar