Summa sidvisningar

tisdag 28 februari 2012

Tråkdag

Idag är det en vecka sedan Bella sa att hon hade huvudvärk och kände sig hängig. Det blev senare lite hosta, snuva och feber.
I fredags började Livia bli hängig och nu är hon riktigt förkyld. Mest har det satt sig i halsen, hennes vanligtvis ynkliga stämma låter nu ännu ynkligare, när hon skriker är det så att det knappt hörs, stackarn!
Loke hade ont i öronen igår, men än har det inte blivit mer än så, varje gång han blir förkyld så sätter det sig i öronen, och för Bella blir det alltid hosta.

Så nu sitter jag i soffan med en Livia som gnäller och inte vill vara mer än en meter ifrån mig...liite jobbigt när jag känner att jag borde laga lunch, ta hand om lilleman och plocka här också. Ibland önskar man att man kunde klona sig själv så man kunde gjort allt på en gång! :-)

Det är riktigt tråkigt väder idag, bara grått... Känner mig seg och har ingen energi att göra nånting.

Måste lägga in en bild på min yngsta stjärna. Hans pappa säger att han har man-boobs, jag förstår inte vad han menar... ;-)


I helgen har vi inte gjort så mkt, Loke tränade i lördags, Peter jobbade och vi tog det lugnt däremellan.
I söndags var Bellan kompis Tindra här, och när hon skulle hämtas så kom hela familjen Lindberg hit och hälsade på, vilket som vanligt var livat, men skojigt. :-)

1 kommentar: