Summa sidvisningar

torsdag 1 mars 2012

Barnens aktiviteter

Izabelle
Vi tycker det är viktigt att barnen håller på med någon aktivitet inom idrott. De får träning, träffa kompisar och en gemenskap och framförallt vill vi försöka ge dem något annat än tv-spel. Vi vill inte att de bara ska sitta vid datorn eller sina Nintendo DS.

Så Izabelle testade på balett ett par säsonger för några år sedan, och sedan dans och nu i augusti förra året började hon i drill. Nu känns det faktiskt som om hon hittat sin grej som hon kommer att fortsätta med, iaf så hoppas och tror vi det. Hon tycker det är roligt, och så går ju två av hennes bästa vänner i det också, vilket givetvis gör mycket.
När tjejen fyllde 8 år i höstas önskade hon sig en egen drillstav, vilket hon fick. Då var hon glad. :-)

Izabelle på baletten, 5 år gammal.



Loke
Loke är ju två år yngre så vi har inte engagerat oss lika mycket i hans aktiviteter än. Vi lät honom testa på fotboll för 1,5 år sedan, men det tyckte han inte var roligt. Då var det augusti och de var utomhus på gräs och tränade. Han tyckte det var tråkigt att de bara övade hela tiden, han ville ju bara "spela match"... ;-) Så han fick träna klart den säsongen, sedan fick han hoppa av.

Härom veckan sökte vi återigen runt lite för att försöka hitta något roligt till honom och vi råkade hamna på en sida om Aikido. Det lät skoj och framförallt är det mycket lek och vi kan sätta in alla tre stora barn i en och samma grupp. Så det har de börjat i nu, sedan i januari.

En av tränarna till fotbollslaget för 05:orna peppade Loke och tyckte att han skulla börja i fotbollen igen, så vi frågade honom och det ville han. Så samma dag som Ai-kiddon började så gjorde även fotbollen det för Loke. Nu tränar de inomhus och han säger att han tycker det är jätteroligt! Helt plötsligt älskar han fotboll och när han är ute så sparkar han bollar hela tiden. Intresset bara ploppade upp i samband med att han började träna igen.

Så just nu är det fotboll för Loke, drill för Bella och Ai-kiddo för båda (och för André när han är här). Izabelle och Loke har gått ett par terminer i simskola också, men vi har uppehåll med det tills vidare då det är jobbigt att ta med Livia dit när jag är själv med alla barn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar