Summa sidvisningar

fredag 15 juni 2012

Vattenkopporna är här

För två veckor sedan hörde jag att en klasskompis till Loke hade vattenkoppor, och då det gått på Livias dagis hela våren till och från utan att hon fått det så valde jag att "söka upp det". Loke skulle leka med just den kompisen, så hans mamma bjöd in oss för lite smittning, haha. ;-)

Igår när jag skulle byta blöja på Maximilian så hittade jag en liiiten röd prick. Kollade genast igenom hela hans lilla knubbiga kropp, och jo, han hade ett gäng pyttesmå vätskefyllda blåsor. Tänkte direkt att det måste ju vara vattenkoppor, men avvaktade tills idag innan jag kunde vara säker. Och nu har de blivit fler, och lite större så nu är jag säker på att det är det. Än så länge märker man inget på honom annars, han var lite varm i morse, så kanske att han har lite feber.

Jag kollade igenom Livia, men hon verkar inte ha fått det än. Hon kommer ju att få det, men det hade varit smidigare om de fick det samtidigt, annars blir det så lång sjukdomstid. Vi andra har haft det, så det är lika bra att se till att de små har gått igenom det också.

Det blir till att vara hemma och njuta av mina älskade små busungar och vår trädgård. Hoppas på att vädret blir fint, så det kan bli många timmar utomhus. Bjuder på lite bilder från min vardag...

Livia

Loke

En lupin, vi har MASSOR i trädgården, men jag tycker om dem. ;-)

Hundkex, också fint enligt mig... ;-)


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar